Mia Louhe

Läsnäolovalmentajasi

Life Coachiksi valmistuttuani pohdiskelin pitkään sitä, mikä olisi itselleni se oikea nimitys – mikä kuvaisi parhaiten minua ja tapaani valmentaa.

Kierittelin ja pyörittelin erilaisia nimikkeitä ratkaisukeskeisestä valmentajasta, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaan ja henkisen hyvinvoinnin valmentajaan, mutta mikään niistä ei tuntunut omalta.

Lopulta se kirkastui

Läsnäolovalmentaja -nimitys muotoutui pitkälti asiakaspalautteiden pohjalta. Olen saanut valtavasti kiitosta ja palautetta siitä, että olen todella läsnä ja kuuntelen. Moni on myös sanonut, ettei olisi uskonut, että esimerkiksi hiljaisuus voi olla niin lempeää ja voimaannuttavaa kuin se seurassani on.

 

Läsnäolo on myös se, minkä eteen olen valtavasti tehnyt itse töitä

ollakseni läsnä itselleni, löytääkseni oman voimani ja pysyäkseni siinä.

Läsnäolovalmentajuuteni muotoutuu mm. LCF Life Coach Master -tutkinnosta, ja henkisen hyvinvoinnin ohjauksesta (Lightfulness Coaching) sekä oman elämäni kokemuksista. Lisäksi olen alunperin ammatiltani fysioterapeutti, minkä myötä ammattitaitoni ihmiskehon asiantuntijana on kehittynyt niin manuaalisten hoitojen toteuttamisen kuin kehoa huoltavien ryhmäliikuntatuntien (mm. FasciaMethod ja PhysioPilates) ohjaamisen kautta.

Kiitos, kun olet mukana.

Lämmöllä,

Mia