Kehollinen mieli

Oivalluttava, rentouttava hengähdyshetki päivääsi.

Kehollinen mieli

Kehollinen Mieli -hyvinvointituokiossa edistät omaa kehotietoisuuttasi. Tämän kehotietoisuusohjauksen myötä pysähdyt lempeästi itsesi äärelle, rentoudut, oivallat ja virkistyt. Menetelminä ohjattu läsnäolotuokio sekä juuri sinun kehollesi sopivan elävöittävä, lempeä dynaaminen liike.

Ensin kartoitamme tämänhetkistä tilannettasi. Seuraavaksi hyödynnämme lempeää dynaamista liikettä tullaksemme tietoiseksi nykyhetkestä ja kehon tuntemuksista. Päätämme tuokion kyseiseen hetkeen sopivalla, ohjatulla läsnäolo- tai rentoutusharjoituksella.

Toteutuu sekä online- että lähitapaamisena.

Kehollinen Mieli -hyvinvointituokiot sopivat mainiosti myös ryhmille tai työhyvinvoinnin edistämiseksi

– pyydä näistä erillinen tarjous tästä!

Hinnat:

60 min – 60 €

90 min – 87 €

3 krt 60 min – 169 €

3 krt 90 min – 246 €

Muut palveluni

Läsnäolovalmennus

Intuitiivinen, ratkaisukeskeinen valmennustapaaminen, joka rakentuu Sinun tarpeittesi ja elämäntilanteesi pohjalta.

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta.

Läsnäolotuokio

Henkilökohtaisessa läsnäolotuokiossa arjesta irrottautuminen onnistuu helposti.

Kun kaipaat omaa aikaa, hetken hengähdystä tai arjesta irrottautumista, ohjaan lempeän, juuri elämäntilanteeseesi sopivan läsnäolotuokion, vain Sinulle. Eikä sinun tarvitse poistua kotoasi minnekään. Valitset vain rauhallisen paikan itsellesi, laitat kuulokkeet korville ja minä soitan sinulle.

Alkuun keskustelemme lyhyesti nykyhetkestäsi, jonka jälkeen ohjaan sinulle lempeän läsnäolotuokion. Lopuksi vielä käymme yhdessä tunnelmia läpi.