Läsnäolovalmennus

Oivalluttavia hengähdyshetkiä päivääsi. Sinulla on vapaus olla sinä.

Läsnäolovalmennus

Intuitiivinen, ratkaisukeskeinen valmennustapaaminen, joka rakentuu sinun tarpeittesi ja elämäntilanteesi pohjalta.

Läsnäolovalmennus auttaa sinua tekemään itseesi matkan, joka rauhoittaa sinua. Opit erilaisten hengitys- ja valmennusharjoitusten avulla luomaan mielenrauhaa ja tasapainoa elämääsi. Valmennus sisältää harjoituksia sekä keholle että mielelle.

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi tai saadaksesi mukavamman työn. Tai jotain muuta.

Valmennus onnistuu lähi- tai online-tapaamisena tai puheluna.

Ryhmävalmennukset sopivat hyvin ystäväpiirin illanviettoon tai työhyvinvoinnin edistämiseksi

– pyydä näistä erillinen tarjous tästä!

Hinnat:

60-90 min – 127 €

3 krt 60-90 min – 359 €

Muut palveluni

Kehollinen mieli

Kehollinen Mieli -hyvinvointituokioissa yhdistyvät hyvinvoinnin edistäminen niin kehon kuin mielenkin tasolla. Ensin kartoitamme tämänhetkistä tilannettasi. Seuraavaksi hyödynnämme lempeää dynaamista liikettä tullaksemme tietoiseksi nykyhetkestä ja kehon tuntemuksista. Päätämme tuokion kyseiseen hetkeen sopivalla, ohjatulla läsnäolo- tai rentoutusharjoituksella.

Läsnäolotuokio

Henkilökohtaisessa läsnäolotuokiossa arjesta irrottautuminen onnistuu helposti.

Kun kaipaat omaa aikaa, hetken hengähdystä tai arjesta irrottautumista, ohjaan lempeän, juuri elämäntilanteeseesi sopivan läsnäolotuokion, vain Sinulle. Eikä sinun tarvitse poistua kotoasi minnekään. Valitset vain rauhallisen paikan itsellesi, laitat kuulokkeet korville ja minä soitan sinulle.

Alkuun keskustelemme lyhyesti nykyhetkestäsi, jonka jälkeen ohjaan sinulle lempeän läsnäolotuokion. Lopuksi vielä käymme yhdessä tunnelmia läpi.